Bescherm uw privacy

ghostery2Met de Ghostery webbrowser uitbreiding ziet u wie u in de gaten houdt wanneer u op het web aan het surfen bent.

 

DETECTEREN

Ghostery ziet het “onzichtbare” web en spoort trackers, webbugs, pixels en webbakens op die op webpagina’s geplaatst zijn door Facebook, Google, en meer dan 500 andere advertentienetwerken, aanbieders van gedragsgegevens, online uitgevers – kortom, alle bedrijven die geïnteresseerd zijn in uw activiteit.

INFORMEREN

Nadat we u getoond hebben wie er achter de schermen aan het werk zijn, geeft Ghostery u ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over elk bedrijf dat het identificeert, met inbegrip van links naar hun privacybeleid en opties om af te melden.

CONTROLEREN

Met Ghostery kunt u scripts, afbeeldingen, objecten en documenten in inline frames blokkeren van bedrijven die u niet vertrouwt.

SAMENWERKEN

Ghostery heeft ook een optionele functie waarvoor u zich kunt aanmelden, genaamd GhostRank. Deze functie stuurt anonieme informatie naar de Ghostery-servers over de trackers die u tegenkomt en waar u ze tegenkomt. Zodoende kunnen we een ​​uitgebreidere lijst van opspeurbare items maken, en dit helpt ons weer om een transparanter ecosysteem van op surfgedrag gebaseerde reclame te creëren via ons partnerschap met Evidon.

BESCHERM UW PRIVACY

Ghostery is speciaal gemaakt voor gebruikers die hun online privacy belangrijk vinden, en is ontworpen met privacy als hoofddoel. Het gebruik van Ghostery is anoniem. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. De Ghostery plug-in plaatst geen cookies in uw browser. Noch de Ghostery-applicatie noch Evidon ontvangen gegevens van Ghostery gebruikers, tenzij de gebruiker ervoor kiest zich aan te melden bij GhostRank. GhostRank-gegevens zelf zijn anoniem, worden NOOIT gebruikt voor reclamedoeleinden en worden alleen gedeeld in geaggregeerde, niet-persoonlijke, en statistische vorm.
Voor meer informatie kunt u het privacybeleid van Ghostery raadplegen. Lees onze Veelgestelde vragen voor meer informatie over GhostRank-gegevens, het gebruik ervan en onze samenwerking met Evidon. De broncode van Ghostery is rechttoe, rechtaan – kijk maar eens naar binnen voor een staaltje praktisch privacybeheer! U zult merken dat Ghostery precies zo werkt zoals wij het beschrijven.

Download Ghostery hier: https://www.ghostery.com/our-solutions/ghostery-browser-extention/

Bron: Mozilla.