Uw Cloud Solution Partner

Sneekernet ICT, uw trouwe Microsoft 365 Business cloud partner.

Het Microsoft 365 Business cloud product is veelzijdig ICT oplossing die in 2013 is gelanceerd. Het Microsoft 365 Business product heeft veel profijt van diverse Microsoft producten die reeds voor het jaar 2013 een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Microsoft heeft al zijn afzonderlijke producten tot één cloud product samengebracht en dat heeft het Microsoft 365 Business product zo bijzonder gemaakt.

Sneekernet ICT is opgericht in 2001 en voor die tijd was Johan ook al lang werkzaam in de ICT. Sneekernet ICT heeft altijd destijds meegelift in de digitale ontwikkeling, zowel op Apple als Microsoft producten en andere netwerk producten. Door de jarenlange opgedane kennis en ervaring komen de vaardigheden uitstekend tot zijn recht in de ondersteuning van het Microsoft 365 Business cloud product.

Heeft u interesse in het Microsoft 365 Business product, neem dan contact op met Sneekernet ICT door op de onderstaande link te klikken: Neem met mij contact op door een email te sturen naar Sneekernet ICT

Microsoft Cloud Solution Provider