ESET

Na een sprankelende presentatie van Dave Maasland in 2016 heeft Sneekernet zich aangesloten bij het ESET partner programma. ESET had bij Sneekernet ICT een gevoelige snaar geraakt, omdat ESET een open houding toonde, zich niet schuwt bij het verstrekken van gratis advies en zich heeft bewezen te kunnen opereren op een bijzonder hoog beveiligingsniveau.

Hoog niveau
Natuurlijk kunnen we tegenwoordig niet meer zonder adequate beveiligingssoftware en dat hoeft niet persé ESET te zijn. Maar ESET trekt de computer beveiliging op naar een bijzonder hoog niveau. Het bewijs is onder andere terug te vinden in technische documenten van Kaspersky (een andere zeer goed beveiligingsbedrijf). Deze documenten beschrijven het eerst gefabriceerde digitale wapen ‘STUXnet’ waarin bijzonder veel gerefereerd wordt naar analyses en ontdekkingen die ESET heeft verricht. Dit bewijst dat ESET de digitale beveiliging bijzonder serieus neemt en zich voor allerlei beveiligingstaken inzet op een ongekend hoog niveau.

Veilig en snel
Sneekernet ICT kon ESET al langer en wist al vroeg dat de beveiligingssoftware van ESET je computer niet onnodig zou vertragen. De ESET beveiligingssoftware is de minst vertragende in vergelijking met de andere grote spelers in de markt. Uw apparatuur beveiligen is belangrijk, maar liever niet ten koste van de snelheid, ESET flikt het!

De beste beveiliging via ESET, uw ESET partner en uzelf
Waar iedereen denkt dat de beveiliging het minst belangrijk is, weet ESET dat dit wel anders is. ESET bracht de mens als sleutelpersoon van de digitale beveiliging onder de aandacht en dat was hard nodig. De mens speelt (helaas) een cruciale rol bij beveiligingsincidenten. Dit noodzakelijk beveiligingsadvies geeft ESET geheel gratis en daar laat ESET het niet bij, want sinds 2015 organiseert ESET update sessies, denktank sessies, compleet verzorgde beveiligingsdagen en feedback sessies om ieders beveiligingsbewustwording op te schroeven tot het hoogst mogelijke niveau. Iedereen die ESET producten gebruikt zal hiervan profiteren.

Heldere licentie structuur
De ESET licenties zijn eenvoudig af te nemen. In 5 minuten is een licentie geregeld, de licenties zijn eenvoudig uit te breiden, te beheren en ook te annuleren en dat laatste is vaak bij andere beveiligingsbedrijven uiterst moeilijk. Indien de klant halverwege een huidige licentieovereenkomst een extra ESET licentie aanschaft dan vervalt de nieuwe licentie op dezelfde datum als de huidige en wordt er ook maar de helft in rekening gebracht. Hierdoor blijft het ICT beheer zo eenvoudig mogelijk en wordt de ESET volume korting gestimuleerd als de ESET licenties op een later tijdstip gezamenlijk verlengd worden. Dit levert uiteindelijk een besparing van de ICT kosten op.

Voordelig en overdraagbaar
De aangeschafte ESET licenties kunnen bij computervervanging mee verhuist worden. Bij aanschaf van meerdere gelijktijdige licenties en ook bij meerdere jaren tegelijk ontvangt de klant een aanzienlijke korting. Drie maanden voor het verstrijken van de ESET licentie krijgt de klant automatisch een prijsvoorstel voor verlenging met de gebruikelijke kortingen.

Wilt u meer over ESET te weten komen? Volg de onderstaande links.
ESET NOD32 Antivirus – https://www.eset.com/nl/thuis/antivirus/
ESET Mobile Security voor Android – https://www.eset.com/nl/thuis/mobile-security-android/
ESET Internet Security – https://www.eset.com/nl/thuis/internet-security/
ESET – https://www.eset.com/nl/

Uw veiligheid = onze zorg!