Raspberry Pi workshop

VMBO/TL Raspberry Pi

In 2020 is de Raspberry Pi micro computer in het vmbo examen opgenomen. In opdracht van House of Media heeft Sneekernet ict een Raspberry Pi workshop ontwikkeld voor vmbo profiel-docenten. Door deze workshop te volgen zijn de docenten goed voorbereid op het Raspberry Pi vmbo examen, waardoor de vmbo leerlingen hier ook van zullen profiteren.

House of Media is een educatieve organisatie die de klappen van de zweep kent in zijn branche en heeft de gereedschappen om de Raspberry Pi workshop tot in de kleinste details perfect te organiseren.

Tijdens de Raspberry Pi workshop wordt de installatie en configuratie alsmede enkele Raspbian beheer taken behandeld. Iedere workshop cursist krijgt gedurende de workshop een Raspberry Pi 3B+ met een 7 inch aanraak beeldscherm tot zijn beschikking. Na de workshop mag de school de Raspberry Pi configuraties houden, dus kan de vmbo school zonder extra investeringen gelijk doorpakken.

Door toedoen van House of Media komt de prijs van de Raspberry Pi workshop voor profieldocenten uit op enkele tientallen euro’s per deelnemer. Voor andere scenario’s gelden andere tarieven. 


Neem dus snel contact op om een Raspberry Pi workshop te gaan inplannen, want de workshop agenda raakt steeds voller en het vmbo examen komt steeds dichterbij.

Het maximale aantal deelnemers per workshop is 12. De meeste vmbo scholen kiezen ervoor om de workshop op hun eigen locatie te laten verzorgen.


Is uw school in de workshop geïnteresseerd stuur dan een e-mail naar: jsneek@sneekernet.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie over House of Media, volg dan deze link: House-of-media.nl

.