Workshop Lasersnijden

Workshop Lasersnijden

House of Media heeft in april 2021 haar nieuwe Lasersnijden workshop voor het VMBO gelanceerd. Om te kunnen lasersnijden heeft men altijd een professionele lasersnijder nodig gehad. Een lasersnij machine is prijzig, kent een hoge mate van specialisme, waardoor de lasersnij techniek niet voor elke student is weggelegd. Sinds april 2021 gelden deze beperkingen niet meer, want nu is lasersnijden voor iedereen toegankelijk geworden.

Dekstop lasersnijder.NEJE Master 2S
De NEJE Master 2S ligt ter grondslag voor deze succesvolle workshop. De NEJE master 2S Lasersnijder maakt vanwege zijn lage kosten en eenvoudige gebruik de lasersnij techniek beschikbaar voor iedereen. Vmbo Leerlingen kunnen nu met de NEJE master 2S de eerste belangrijke stappen leren, deze in de praktijk toepassen en hun ideeën direct tot leven brengen.

Veiligheid
In de lasersnijden workshop wordt er ruim aandacht besteed aan de veiligheid. Laserlicht heeft een aantal eigenschappen waarop ons oog van nature niet is voorbereid. Veiligheid vinden wij erg belangrijk.

Lasersoftware
Met de NEJE app verrichten we de eerste paar laseropdrachten, maar al snel zullen we overstappen op betaalbare en professionele lasersnij software die de mogelijkheden van de NEJE Master 2S lasersnijder naar het hoogste niveau tilt.

House of Media
Netwerkcollega Sjaak Slob van Slob Printconsulting en Johan Sneek van Sneekernet ICT zijn allebei gastdocenten voor de lasersnijden workshop. De Lasersnijden workshop is ontwikkeld door House of Media en is geënt op de VMBO leergang. Bent u geïnteresseerd in de lasersnijden workshop neem dan contact op met House-of-Media.nl door op de link te klikken.