Hosted Exchange cloud

Microsoft Hosted Exchange

Voor deze cloud dienst kunt u bij ons terecht

HostedUw e-mail altijd dichtbij.
Bent u gewend een eigen email server te hebben en wilt u ICT kosten beheersbaar houden, dan is een Microsoft hosted Exchange Cloud abonnement de oplossing voor u. Met dit abonnement bent u verzekerd van een probleemloos werkende e-mail faciliteit.
Wilt u overstappen dan zorgt Sneekernet ICT voor een probleemloze migratie naar de cloud dienst. Waar u zich ook bevindt met de hosted Exchange Cloud dienst heeft u altijd het gevoel dat u uw e-mail server met uw mee draagt.

De nieuwe mogelijkheden zijn er voor iedereen.
Nu kunnen ook kleine bedrijven gebruik maken van de Microsoft Exchange mogelijkheden. Voor deze bedrijven gaat er een heuze nieuwe wereld open. Want met deze Cloud dienst is het mogelijk agenda’s, contacten en taken te delen met uw collega’s, vergaderingen te plannen, deadlines te stellen en ga zo maar door.
De investeringskosten voor een dergelijke e-mail faciliteit waren tot voor kort erg fors en zorgde voor een hoge financiële drempel. Met de Exchange Cloud dienst is deze drempel verdwenen, waardoor deze populaire e-mail faciliteit met al zijn toeters en bellen bereikbaar is voor iedereen.

Het Microsoft hosted Exchange abonnement pakt voordeliger uit dan menigeen vermoed.
Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft er geen hardware en server software voor aan te schaffen. U hoeft geen duur ICT onderhoudscontract af te sluiten. Alles is inbegrepen. Er zijn geen verborgen kosten met deze faciliteit gemoeid.
Bovendien zijn de abonnementskosten elke maand 100% aftrekbaar, dat is een groot verschil met de jaarlijkse afschrijving van ICT apparatuur en server software die elk jaar maar 20% bedraagt.
Het Microsoft hosted Exchange abonnement heeft u al voor 7,50 euro per maand en dat is inclusief de hulp van Sneekernet ICT.

Voor meer informatie staan we u graag te woord.