De IT&E Koning BV

ITenE Koning BVAl 18 jaar partners. In 2001 is Sneekernet ICT opgericht. Voor de oprichting werkte ik al nauw samen met De IT & E Koning B.V. Direct na de oprichting van Sneekernet ICT riep dit bedrijf de hulp van Sneekernet in en was de partnerschap een feit.

De IT &E Koning B.V. is een ICT bedrijf die gespecialiseerd is in POS systemen (Point Off Sale) met een daar aan gekoppeld administratie systeem. Directeur WIllem Koning zegt: “Wij regelen alle ins en -outs die er maar te bedenken zijn bij POS systemen, van kassa’s, handhelds, de administratieve verwerking, computer netwerken tot en met de uren registratie van het personeel”.
De IT & E Koning B.V. gaat heel ver op dit gebied. Zij gebruiken de beste hardware die op de markt te vinden is. Één van hun vele sterke eigenschappen is het realiseren van uw specifieke software wensen.
Maar vergeet ook niet de ondersteuning en hoge service verlening die in deze branche onmisbaar is. Er wordt met alles rekening gehouden.De IT & E Koning BV weet wat nodig is in de POS branche.