Herstel 365 bestanden

Herstel uw verwijderde 365 cloud bestanden

Is er in de 365 cloud per abuis één of meerdere bestanden verwijderd die niet verwijderd mochten worden dan is er nog hoop.

Gebruikt u de Microsoft 365 business cloud oplossing in samenwerking met de cloud dienst “Onedrive voor bedrijven” dan kan u in een dergelijk geval uw verwijderd bestand weer herstellen. De Microsoft cloud houdt namelijk bij welke bestanden verwijderd zijn en zet die tijdelijk in de 365 cloud prullenbak. Bestanden die u op uw PC per ongeluk verwijderd heeft uit de map “Onedrive – bedrijfsnaam” en reeds op al uw apparaten gesynchroniseerd zijn, lijken voorgoed verloren. Maar niets is minder waar, er is nog hoop.

Via de 365 cloud web toegang kunt u via het “Onedrive” icoon uw per ongeluk verwijderd bestand terug zetten. Ook de verwijder opdrachten die enkel door de synchronisatie zijn uitgevoerd kunt u hier herstellen.
Wilt u uw bestanden herstellen dan kunt u dat het beste via een Windows systeem doen, omdat niet iedere internet webbrowser hier geschikt voor is.

Lukt het u niet, heeft u hulp nodig dan staat Sneekernet ICT u graag bij met het herstellen van uw gewiste 365 cloud bestanden.
Via de contact pagina https://www.sneekernet.nl/wp/contact/ kunt mij bereiken.