SLOB Print Consulting

Ik had een zeer langzame MacBook Pro met een windows partitie die via Bootcamp op mijn MacBook Pro meedraaide die helemaal niet vooruit te branden was.

Sneekernet heeft mij een SDD schijf geïnstalleerd en moet kennis van zaken een enorme performance improvement geleverd op zowel de mac als de windows partitie. Zeker het verschil op de windows is enorm in snelheid en ik heb tevens een grotere Windows parttime gekregen. Met een tip van Sneekernet is nu ook mijn WIFI expander juist geïnstalleerd dus ook een beter WIFI bereik op mijn windows. Bijkomend voordeel van de SDD schijf minder herrie en warmte van mijn MacBook Pro.
Zoals ik Sneekerrnet vertelde : De beste zakelijke investering van afgelopen jaar!

Ik deel mijn ervaring graag met iedereen die het horen wil advies en hulp van Sneekernet een aanrader!