Fjellet, altijd op de hoogte

Timo van HoudtIn 2019 is Sneekernet ICT  samen met 5 andere 365 consultants een partnerschap begonnen met Fjellet. Fjellet zet zich in om kerkelijk organisaties te helpen met de AVG door de Kerkelijke ICT omgeving naar de 365 cloud te brengen.

De agenda voor de kerkenraadsvergadering van vanavond, de adressenlijst van de gemeente, dat beleidsstuk waar u nog iets aan wilde toevoegen… Hoe handig is het om wanneer en waar u maar wilt, bij de meest recente versie van kerkelijke documenten te kunnen? En dat ook nog eens veilig en verantwoord. Daar draag ik graag mijn ICT-steentje aan bij.

De mens en de techniek, daar ligt mijn passie. Ook toen de ICT nog niet mijn vak was, lag er thuis altijd wel een computer open waar ik in mijn vrije tijd aan knutselde. Ik ben technisch aangelegd en vind het razend interessant om uit te zoeken hoe iets precies werkt. Tegelijk ben ik een mensenmens en vind ik het persoonlijke contact heel belangrijk. Als ICT-consultant komt dat prachtig bij elkaar: in het technische deel kan ik de nerd uithangen, maar tegelijk ben ik echt met mensen bezig. Mijn missie is geslaagd wanneer een kerkelijke gemeente tevreden is en verder kan. Daarin ben ik heel prestatiegericht: ik zet mijn tanden erin tot het helemaal naar wens werkt.

Ik zie Office365 als een prachtige oplossing voor kerkelijke gemeenten. Het schept structuur in kerkelijke informatiestromen en is gelijk een goede manier om te voldoen aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Want natuurlijk willen ook kerken verantwoord met informatie omgaan. Maar vaak weten ze niet hoe. Met Office365 hebben kerken hierin echt een hele zorg minder!


Maar waar begin je? Vanuit Fjellet helpen we niet alleen de boel op de rit te krijgen, maar geven we ook een zetje zodat de trein gaat rijden. En het mooie van Office365? De rit is vervolgens gratis…

Sinds 2001 werk ik als zelfstandig ICT-consultant. Mijn werk voor Fjellet sluit hier goed op aan.

Fjellet, altijd op de hoogte. . . Bezoek de Fjellet website voor meer informatie.