Kevin was never a black hat

Kevin was never a Black Hat

Kevin Witnick is de meest bekenste hacker van de USA.
Na 3 jaar is als vluchteling uit de handen van de FBI te blijven is Kevin gearresteerd. De FBI heeft hem geclassificeerd als de meest gevaarlijkste hacker.
Dat hadden ze beter anders kunnen formuleren, want Kevin was niet meest gevaarlijke, maar eerder  “de beste hacker”.
Je kan een wapen kan gebruiken om iemand te vermoorden, maar je kan ook een wapen gebruiken om een trofee binnen te halen. Kevin was iemand die juist trofeeën verzamelde.
Om uit de handen van de overheid te blijven gebruikte hij zijn kennis om de FBI een stap voor te blijven. Hij had zelfs een anti FBI-agent systeem geïnstalleerd die hem waarschuwde wanneer een FBI-agent bij hem in de buurt kwam. Zijn defensieve maatregelingen zijn hem uiteindelijk duur komen te staan. Men mag niet de FBI/NSA Hacken, maar andersom gebeurt het wel en dan is het wel toegestaan.

Dus uiteindelijk is hij gepakt door de FBI via het inroepen van een burgelijke beveiligingsexpert. De FBI was vanwege zijn lange ongrijpbaarheid erg onder de indruk, maar helaas op een zeer negatieve manier. Kevin moest voor een jaar in eenzame opsluiting, omdat het gerecht zich liet overtuigen dat Kevin via een telefoon een nucleaire raket zou kunnen lanceren middels simpele fluit signalen. Ondanks dat Kevin gedurende dit proces hier lachend heeft op gereageerd werd dit wel als “waar” aangenomen door de jury. Een eenzame opsluiting van 1 jaar was het gevolg, De eenzame opsluiting duurde gelukkig maar 8 maanden en na 5 jaar werd Kevin ontslagen uit de gevangenis.

Tegenwoordig kom je Kevin tegen op Youtube waarbij hij