De videodeurbel & buurtpreventie

Mist je wel eens een aanroep aan de voordeur? Dat gebeurt je niet meer via het deurbel systeem van Ring. Waar je ook bent je weet wie er heeft aangebeld en je kunt direct antwoord geven via je telefoon.

Met het Ring bel systeem mis je geen aanroep meer, ook als je niet thuis bent. Je weet altijd wie er aan de deur is geweest en kan direct de bezoeker toespreken.

Wij adviseren de onderstaande benodigdheden

 • Een modern wifi systeem en sterk Wifi signaal
  Voor het juist functioneren van het Ring deurbel systeem is dit een vereiste die je niet moet onderschatten. Maak niet de vergissing hier niet te licht over te denken want het deurbel stuurt een hoge resolutie videobeeld over het Wifi netwerk.
 • Een Ding/Dong of Chime
  Een Chime zorgt voor het echte bel-geluid als iemand op de deurbel drukt. Heeft u geen Chime en staat uw telefoon op stil dan mist u alsnog de bezoeker. De Chime gaat namelijk wel af als je telefoon toevallig op stil staat. Bij een wat mindere Wifi verbinding zal vaak het videobeeld niet op tijd doorkomen, maar omdat de Chime een kleinere Wifi verbinding bandbreedte vereist zal hij zich wel laten horen.
 • Ring Abonnement
  Het Ring abonnement is noodzakelijk om de videobeelden op te slaan in de cloud en om de videobeelden op een later tijdstip terug te kunnen kijken. De abonnement functie wordt nog belangrijker als u te maken krijgt met inbraak of vandalisme. De opslag van de videobeelden in de cloud bezorgt deze groep bezoekers hoofdpijn, omdat zij er niet bij deze cloud data kunnen.
 • Optie: extra batterij
  Een Ring 2  telefoon wordt uitgerust met een batterij die ongeveer een half jaar meegaat. De batterijduur is afhankelijk hoe de bewegingsdetectie ingesteld wordt. Ring 2 meld tijdig dat de batterij leeg gaat raakt, dus heeft u nog genoeg tijd om te handelen. Om te voorkomen dat de Deurbel gedurende de batterij laadtijd inactief is raden wij een extra batterij aan die je daardoor sneller kan vervangen.
 • Optie: Deurbel installatie
  Ben je handig en wilt je het zelf installeren, geen probleem. Maar niet alle installatie problemen komen vanzelf aan de oppervlakte, zelfs niet na het grondig doornemen van een installatie handleiding. Sneekernet neemt de installatie graag op zich, waardoor je jezelf verzekerd van een gedegen installatie met maximale performance in uw situatie.
 • Optie: Betrouwbaar Wifi toegangspunt
  Wanneer de huidige Wifi situatie niet toerijkend is dan kan Sneekernet ICT de oplossing bieden.
  Sneekernet zal op je verzoek het Wifi netwerk moderniseren en stabiliseren met een nieuw betrouwbaar Wifi toegangspunt.

Uw bijdrage aan de buurtpreventie
Me de Ring deurbel installatie  maak je de buurt veiliger. Maar niets is minder waar, je Ring deurbel levert een groe biujdrage  aan de buurtpreventie van anderen, maar vergeet niet dat uw buren met een Ring installatie ook jouw helpen

investering levert je een belangrijke bijdrage aan de buurtpreventie.