365 thuiswerkplek

Office 365 Business maakt een thuiswerkplek eenvoudig mogelijk

365 thuiswerkplekEen veilige thuiswerkplek in de MKB branche vergt meestal een kostbaar en ICT technisch scenario. Met een Microsoft 365 Business cloud abonnement is dat niet meer het geval.

Alles in één met 365
De Microsoft 365 business abonnementen maakt de ICT voor uw bedrijf veel eenvoudiger. Door het 365 business cloud abonnement zijn de belangrijkste ict diensten van uw bedrijf onder één dak samen gebracht. U bent niet meer afhankelijk van een lokale fileserver of een lokale email-server die meestal allebei vergezeld gaan met een kostbaar ICT contract. Microsoft 365 Business geeft een bedrijf weer lucht, ontzorgt de interne ICT huishouding en brengt het bedrijf bovendien dichter bij de naleving van de AVG-wet.

De 365 thuiswerkplek
En dan hebben we alle voordelen nog zeker niet genoemd. Een ander voordeel waar men niet zo gauw bij stilstaat is de mogelijkheid van de thuiswerkplek. Door slim gebruik te maken van de Microsoft 365 Business mogelijkheden is het inrichten van een veilig thuiswerk geen probleem. Er zijn geen andere onverwachte ict maatregelen nodig om de thuiswerkplek met 365 te realiseren. Wilt u naar de MS 365 cloud, of heeft u al een MS 365 cloud business abonnement, maar maakt u nog geen gebruik van een thuiswerkplek, neem dan contact op met Sneekernet ICT door op de link onder aan in dit bericht te klikken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in de 365 thuiswerkplek: jsneek@sneekernet.nl.