ZyLAB Expertise

zylabZyLAB software is een instrument die grote hoeveelheden digitale data doorzoek en de resultaten snel op een begrijpelijke wijze presenteert. De ZyLAB software is zeer geschikt als hulpmiddel bij het verrichten van onderzoekswerkzaamheden. ZyLAB software wordt onder anderen door overheden over de gehele wereld gebruikt.
ZyLAB gebruikers in Nederland zijn bijvoorbeeld de belastingdienst, de FIOD en andere opsporingsdiensten. In Amerika, waar ZyLAB zijn roots heeft, wordt ZyLAB software ingezet bij diverse federale organisaties, zoals bijvoorbeeld bij het “Big Data “archief in “the White House”.

De toepassing zoals Sneekernet’s relatie de ZyLAB software gebruikte was van administratieve en organisatorische aard. ZyLAB werd hier gebruikt voor het snel digitaliseren & annoteren van administratieve documenten. Om vervolgens op zeer snelle en eenvoudige wijze de documenten uit de organisatie terug te vinden.
Sneekernet ICT was hier de technische verantwoordelijke bij installatie, inrichting en onderhoud van alle ZyLAB componenten.

Heeft u Interesse voor ZyLAB of het voor het eventueel verrichten van haar onderhoud, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.